Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HALFILÉ PARMEZÁNOS BUNDÁBAN (DesViki receptje)

2009.08.08

Hozzávalók 4 személyre:
# 80 dkg tengeri halfilé
# 1 l étolaj (a sütéshez)
# A parmezános bundához:
# 5 evőkanál liszt
# 2 db tojás
# 2 dl sör
# 3 evőkanál reszelt parmezán
# 1 gerezd fokhagyma
# 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
# ½ citrom leve
# 1 teáskanál só
# 1 evőkanál finomra vágott petrezselyem

Bármilyen sajt és halfilé jó hozzá. Én nem parmezánból csináltam hanem trapistából. igy is nagyon fini lett!!!

A bundához az összes hozzávalót egy keverőtálba tesszük, és sűrű palacsintatészta állagúra keverjük.
A halfiléket előkészítjük, sózzuk, lisztben megforgatjuk, majd a parmezános masszába mártjuk, és bő, forró olajban szép aranysárgára sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.