Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÉDES PULISZKA (DesViki receptje)

2009.08.08

Hozzávalók:
Az alaphoz:
6 dl tej
20 dkg kukoricadara
reszelt citromhéj
1 van. cukor
cukor ízlés szerint

A krémhez:
25 dkg túró
tejföl
porcukor
citromlé és reszelt citromhéj

A tetejére: lekvár

A forró tejbe lassan belecsorgatom a kukoricadarát, és kevergetés közben a citromhéjat meg a cukrokat. Ha kellően sűrű, tálcára (pizzatálra, jénaiba stb.) terítem, és hagyom kihűlni. Közben összekeverem a túrókrémet. Rákenem a kihűlt puliszkára, és lekvárt csepegtetek a tetejére.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.