Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSERESZNYÉS-ROZSOS PITE (Kismok receptje)

2009.06.11

A nedves hozzávalókat együtt összekutyultam robotgéppel:
-2 tojás (vagy 3)
-1 bögre cukor (én gyümölcscukorral csináltam)
-fél margarin olvasztva

Ebbe aztán belekevertem a száraz alapanyagokat:
-1 bögre teljes kiőrlésű rozsliszt
-1 bögre rétes liszt
- fél sütőpor
- fél teáskanálnyi fahéj
Kivajazott, lisztezett tepsibe beleöntöttem, a tetejébe potyogtattam jó két marék kimagozott, fagyóból kivett cseresznyét (amit előtte kicsit még megszórtam fahéjas cukorral) és egy jó marék napraforgómagot. Kb. fél órát sült, amíg a tetején kicsit pirulni kezdett a mag. Már nincs belőle.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.